De verbindende schakel in Legal


USG Professionals Legal is de verbindende schakel tussen waardevolle netwerken. Experts met de juiste competenties en ambities worden gematcht met topbedrijven op zoek naar expertise als antwoord op een continu veranderende markt.


  • Paralegal 

    Geef je juridisch talent een boost en zet je via USG Professionals in bij toonaangevende bedrijven ter ondersteuning van top juristen.

  • Legal Counsel

    Als strategisch adviseur van de business beschik je over een uitstekende juridische kennis en ben je ook een bekwame business partner die de taal spreekt van de interne cliënten.

  • Lawyer

    Zet je via USG Professionals tijdelijk of vast in als advocaat binnen jouw specialisatie bij een gerenommeerd kantoor.Op zoek naar een expert voor uw bedrijf? 

Vraag een USG expert aan

Uw vacature op www.usgprofessionals.be?

Zij kozen voor USG Professionals 

Ontdek de succesverhalen van jouw toekomstige collega's"Als consultant werk je zelfstanding aan projecten bij de klant, maar je staat er nooit alleen voor. Van meet af aan krijg je een coach toegewezen die jou met raad en daad bijstaat. Bovendien zorgt USG Professionals ervoor dat je steeds in contact staat met jouw collega's: je volgt samen opleidingen en ziet elkaar geregeld op netwerkevents."

Yoni De Lauw
Paralegal Young Talent

"Fijn om bij een van hoofdspelers in de markt te mogen werken. Je kan jobhoppen zonder echt te jobhoppen, meer nog, je bouwt er een waardevol profiel mee op." 

Syrche De Schepper
Paralegal Expert

"Het switchen tussen opdrachten geeft je een ruimer perspectief en houdt je scherp van geest. Drie jaar, vijf verschillende projecten, vijf verschillende sectoren, dat is relevante ervaring in het begin van een carrière."


 

Anthony Theerens
Paralegal Expert

Contacteer USG Professionals 

Vragen over onze diensten of wenst u extra informatie? USG Professionals beantwoordt graag al uw vragen. Neem contact op met onze Account Managers van de verschillende business units.
Joke Janssens
HR | Legal | Finance

Sarah Sourdeau
Engineering | Science

Marc Van den Bossche
 ICT

Scroll naar boven