De verbindende schakel in HR


USG Professionals HR is de verbindende schakel tussen waardevolle netwerken. Experts met de juiste competenties en ambities worden gematcht met topbedrijven op zoek naar expertise als antwoord op een continu veranderende markt.


 • HR Business Partner

  Wees de schakel tussen lijnmanagers en interne medewerkers tijdens business projecten. Leg hierbij vooral de focus op people management en change management.

 • Compensations & Benefits Specialist

  Bedenk een doordacht en strategisch ingebed loonbeleid, rekening houdend met de specifieke context van onze klant.

 • Talent Acquisition

  Specialiseer je in het aantrekken, het juist positioneren en ook het opvolgen van verschillende talenten op een zo efficiënt mogelijke manier.

 • HR Director 

  Formuleer en ontwikkel strategieën en beleidslijnen op vlak van soft en hard human resources en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen.Op zoek naar een expert voor uw bedrijf? 

Vraag een USG expert aan

Uw vacature op www.usgprofessionals.be?

Zij kozen voor USG Professionals 

Ontdek de succesverhalen van jouw toekomstige collega's"Alle trainers zijn erg gekwalificeerd en gebruiken veel van hun eigen ervaringen in de workshops. De Masterclass is de ideale start om zowel de soft skills als de hard skills bij te scholen aan de start van je carrière."
 

Sare Dens-Schryvers
HR Young Talent

"Werken als HR Consultant heeft mij de mogelijkheid gegeven om op korte tijd mijn kennis en carrière te accelereren. In mijn voorbije 3 projecten heb ik zaken geleerd en gedaan die ik anders pas na 5 of 10 jaar zou mogen doen."
 

Abdel Bouddount
HR Expert

"Door het inzicht en de ervaring van de HR Business Partners krijg je opdrachten voorgesteld die goed bij je profiel passen, maar toch de nodige uitdaging bieden. Dit houdt het niet alleen boeiend, maar zorgt er ook voor dat je veel dingen bijleert."

Ann Mulkens
HR Expert

Contacteer USG Professionals 

Vragen over onze diensten of wenst u extra informatie? USG Professionals beantwoordt graag al uw vragen. Neem contact op met onze Account Managers van de verschillende business units.
Alexia Cumps
HR | Legal | Finance

Sarah Sourdeau
Engineering | Science

Marc Van den Bossche
 ICT

Scroll naar boven