De verbindende schakel in Finance


USG Professionals Finance is de verbindende schakel tussen waardevolle netwerken. Experts met de juiste competenties en ambities worden gematcht met topbedrijven op zoek naar expertise als antwoord op een continu veranderende markt.


  • Business of Financial Analyst

    Analyseer de financiële en commerciële situatie van een bedrijf en geef op basis hiervan advies aan interne of externe klanten.

  • Business of Financial Controller

    Als de schakel tussen de business en de finance afdeling houd je de vinger aan de financiële pols van je bedrijf op basis van statistieken, cijfergegevens, trends en evoluties.

  • CFO

    Zet je via USG Professionals tijdelijk of vast in als Chief Financial Officer en draag de financiële eindverantwoordelijkheid van het bedrijf dat bij jou past.Op zoek naar een expert voor uw bedrijf? 

Vraag een USG expert aan

Uw vacature op www.usgprofessionals.be?

Zij kozen voor USG Professionals 

Ontdek de succesverhalen van jouw toekomstige collega's"Tijdens de bootcamp volgden we nuttige opleidingen met als doel ons klaar te stomen voor ons eerste project als consultant. Dit gekoppeld aan plezier, ontspanning en toffe collega’s... Weinig starters beleven een eerste werkweek zoals bij USG Professionals!"

Berend Van den Broeck
Finance Young Talent

"Ik zoek veel vernieuwing, vandaar mijn keuze om als consultant bij USG Professionals te werken. Op korte termijn verschillende projecten, veel nieuwe mensen... Ideaal om een netwerk op te bouwen."
 

Janice Thyssens
Finance Expert

"Met mijn ervaring als zelfstandig dossierbeheerder op een middelgroot boekhoudkantoor geeft USG Professionals mij de kans om mijn ervaring te verruimen en te delen."  
 

Erwin Dewulf
Freelance Finance Expert

Contacteer USG Professionals 

Vragen over onze diensten of wenst u extra informatie? USG Professionals beantwoordt graag al uw vragen. Neem contact op met onze Account Managers van de verschillende business units.
Joke Janssens
HR | Legal | Finance

Sarah Sourdeau
Engineering | Science

Marc Van den Bossche
 ICT

Scroll naar boven