Accelerator

Pas afgestudeerd?
Heb jij het USG Professionals DNA? 

Doe de test

Pas afgestudeerd? Lanceer je carrière met USG Professionals!Word expert van USG Professionals

USG Professionals verbindt jouw ambities met de uitdagingen van bedrijven. Koppel verschillende ervaringen aan elkaar en verruim je expertise via uiteenlopende projecten. Zo neem je je carrière in eigen handen en versterk je jezelf en bedrijven!
 

Opleidingen en Masterclasses

Bij USG Professionals krijgt jouw talent de kans om zich verder te ontwikkelen. Start met een 5-daagse bootcamp vol trainingen en opleidingen. Daarna volgt je eerste project bij een topbedrijf en krijg je de kans om je kennis up-to-date te houden via jaarlijkse opleidingen
 

Een uitgebreid totaalpakket

Krijg toegang tot het USG Professionals netwerk en opleidingen, profiteer van onze begeleiding, rijd van project naar project in je eigen bedrijfswagen (BMW1) en geniet van een competitief salaris. Als USG Professionals expert doe je in een sneltempo ervaring op bij diverse topbedrijven binnen jouw expertisedomein.


Solliciteer nu

Young Talents over USG Professionals

Ontdek de succesverhalen van jouw toekomstige collega's"Gedurende de hele week bootcamp volgden we tal van leuke opleidingen zoals time- en projectmanagement, gesprekstechnieken, etc. Allemaal met het doel om ons klaar te stomen voor ons eerste project als consultant. Kortom, maar weinig starters beleven een eerste werkweek zoals de onze. Nuttige opleidingen gekoppeld aan heel wat plezier en ontspanning en dat met toffe collega’s... De masterclass 2017 was een schot in de roos!"

Berend Van den Broeck
Finance Young Talent

"De tijd vliegt als je plezier hebt en dat is hetgeen gebeurde tijdens de masterclass. Ik heb zoveel belangrijke dingen geleerd. Kunnen we tijd beheren? Hoe neem ik goede beslissingen? Wat zegt mijn persoonlijkheid mij? Ik ben klaargestoomd voor deze nieuwe aflevering van mijn leven, klaar om mijn carrièrepad als consultant bij USG Professionals te beginnen!"

 

Laura Bossuyt
Science Young Talent

"Na 2,5 maand in dienst kreeg ik de mogelijkheid van USG om een week lang met pas afgestudeerde mensen (of mensen met een korte werkervaring) de befaamde #masterclass2017 te volgen, vol met interessante opleidingen en teambuilding activiteiten die je voor altijd zullen bijblijven."


 

Kai Chun Wong
ICT Young Talent

Veelgestelde vragen over pas afgestudeerd

Wat is de Masterclass?

De Masterclass van USG Professionals is de perfecte kickstart van jouw carrière. Een week lang word je ondergedompeld in een bad van kennis via talrijke opleidingen en workshops, delen onze eigen experten graag hun ervaringen met jou en dit alles samen met een groep mede-enthousiasten. Ook de nodige fun en groepsactiviteiten zullen dus niet ontbreken. We nemen je kortom mee op een intensieve ontdekkingstocht ergens op een inspirerende locatie, die je zowel zal boeien als uitdagen!

Welke opleidingen worden voorzien?

We voorzien een mix van theorie, praktische tips en ook inzicht in jouw persoonlijkheid en hoe je je als professional kan bewegen binnen teams en organisaties. Denk hierbij aan een opleiding praktisch projectmanagement en time management, maar ook heel onmiddellijk toepasbare zaken zoals presentatietechnieken en sollicitatietraining. Daarnaast prikkelen we je ook graag met de nodige body & mind activiteiten.

Wat gebeurt er na de masterclass?

Na deze week ben je klaar voor het echte werk. We zoeken voor jou een geschikt project bij een van onze klanten waar je je opgedane ervaring kan gaan toetsen in de praktijk. Onder begeleiding van een persoonlijke coach bouwen we zo via de combinatie van projectervaring en regelmatige opleidingen verder aan jouw ontwikkeling als professional.

Ik ken iemand die wil deelnemen aan de masterclass. Kan hij/zij zich ook inschrijven?

Natuurlijk! Meld je rechtstreeks aan via deze link.  Na een grondige selectieprocedure hopen we jou of je vrienden te mogen verwelkomen bij onze volgende editie. 

Contacteer USG Professionals 

Vragen over een job of direct solliciteren? Onze HR Business Partners helpen je graag verder.
Engineering
Simon Deré

Science
Sarah Suy

ICT
Leonardo Fontes Salinas

Human Resources
Julie Vanderlinden

Legal
Adelheid Stouten

Finance
Julie Van Heetvelde

Als expert werk je voor topbedrijven!

Scroll naar boven