Hoe kan ik deelnemen aan het Young Talent Program 2019? 

  • Je solliciteert voor 10/06/2019
  • Je overtuigt ons dat jij het Young Talent bent dat wij zoeken
  • Je beleeft de boeiende Young Talent Bootcamp  in september
  • Je start als project consultant bij één van onze dynamische klanten
Solliciteer nu

Young Talents over USG Professionals

Ontdek de succesverhalen van jouw toekomstige collega's"Gedurende de hele week bootcamp volgden we tal van leuke opleidingen zoals time- en projectmanagement, gesprekstechnieken, etc. Allemaal met het doel om ons klaar te stomen voor ons eerste project als project consultant. Kortom, maar weinig starters beleven een eerste werkweek zoals de onze. Nuttige opleidingen gekoppeld aan heel wat plezier en ontspanning en dat met toffe collega’s... De Young Talen Program Bootcamp was een schot in de roos!"

Berend Van den Broeck
Finance Young Talent

"De tijd vliegt als je plezier hebt en dat gebeurde tijdens de Bootcamp. Ik heb zoveel belangrijke dingen geleerd. Hoe kan ik mijn tijd efficiënt beheren? Wat zijn de voordelen van mijn persoonlijkheid? Hoe neem ik goede beslissingen? Ik ben klaargestoomd voor deze nieuwe aflevering van mijn leven, klaar om mijn carrièrepad als project consultant bij USG Professionals te beginnen!"
 

Laura Bossuyt
Science Young Talent

"Het befaamde #USGProfessionalsYTP start met een boeiende bootcamp vol met interessante opleidingen en teambuilding activiteiten die je voor altijd zullen bijblijven."


 

Kai Chun Wong
ICT Young Talent

Veelgestelde vragen over het Young Talent Program 

Wat is het Young Talent Bootcamp?

Het USG Professionals Young Talent Bootcamp is de perfecte start van jouw carrière. Een week lang dompelen ervaren professionals je onder in in een bad van kennis via talrijke opleidingen, workshops en delen ze hun eigen ervaring. We maken plezier door groepsactiviteiten,  We nemen je kortom mee op een intensieve ontdekkingstocht ergens op een inspirerende locatie, die je zowel zal boeien als uitdagen!

Welke opleidingen worden voorzien?

We voorzien een mix van theorie, praktische tips en ook inzicht in jouw persoonlijkheid en hoe je je als professional kan bewegen binnen teams en organisaties. Denk hierbij aan een opleiding praktisch project management en time management, maar ook heel onmiddellijk toepasbare zaken zoals presentatietechnieken en sollicitatietraining. Daarnaast prikkelen we je ook graag met de nodige body & mind-activiteiten.

Wat gebeurt er na de Bootcamp?

Na deze week ben je klaar voor het echte werk. We zoeken voor jou een geschikt project bij een van onze klanten waar je je opgedane ervaring kan gaan toetsen in de praktijk. Onder begeleiding van een persoonlijke coach bouwen we zo via de combinatie van projectervaring en regelmatige opleidingen verder aan jouw ontwikkeling als professional.

Ik ken iemand die wil deelnemen aan het Young Potential Program. Kan hij/zij zich ook inschrijven?

Natuurlijk! Heeft deze persoon een achtergrond in ICT, Engineering, Science,  HR, Legal of Finance? Via deze link is rechstreeks solliciteren mogelijk.  We hopen jouw of je vrienden te mogen verwelkomen bij onze volgende editie. 

Als Young Talent werk je voor topbedrijven!


De voordelen van het Young Talent Program


Word Young Talent van USG Professionals

USG Professionals verbindt jouw ambities met de uitdagingen van bedrijven. Koppel verschillende ervaringen aan elkaar en verruim je expertise via uiteenlopende projecten. Zo neem je je carrière in eigen handen en versterk je jezelf en bedrijven!

Bootcamp 2019 en Opleidingen 

Bij USG Professionals krijgt jouw talent de kans om zich verder te ontwikkelen. Start met een 5-daagse bootcamp vol trainingen en opleidingen. Daarna volgt je eerste project bij een topbedrijf en krijg je de kans om je kennis up-to-date te houden via jaarlijkse opleidingen

Geniet van een uitgebreid totaalpakket

Krijg toegang tot het USG Professionals netwerk en opleidingen, profiteer van onze begeleiding, rijd van project naar project in je eigen bedrijfswagen (BMW1) en geniet van een competitief salaris. Doorgroeien? We rijken je de tools aan waardoor  jij je kan ontwikkelen tot Expert. 
Scroll naar boven