Accelerator

Vast in dienst
bij USG Professionals
Kies voor dynamische projecten en échte fun momenten!


Vind het project dat écht bij je past en accelereer je talent bij USG Professionals!Opdrachten bij topklanten


Bij USG Professionals verbinden we jouw ambities en talenten
met projecten bij dynamische bedrijven binnen jouw expertise. Zo word je in sneltempo een echte expert!
 

Trainingen en opleidingen


Kies zelf hoe je jouw jaarlijks opleidingsbudget inzet! Via onze trainingen en events heb je altijd toegang tot ons realtime aanbod. Zo heb je zelf de touwtjes in handen om jouw carrière te versnellen en je netwerk te verbreden.
 

Een netwerk van 50.000 experts

Je krijgt toegang tot het USG Professionals netwerk. Ontmoet andere experts uit de 6 verschillende expertisedomeinen, verleg je grenzen en versterk jezelf.


Solliciteer


Op de hoogte blijven van onze vacatures?Vaste krachten over USG Professionals

Ontdek de succesverhalen van jouw toekomstige collega's"Ik kijg de mogelijkheid om uitdagende energieprojecten uit te voeren bij internationale spelers. Daarnaast is er bij USG Professionals onder andere ruimte voor gesprekken, discussies, opleidingen en leuke evenementen."

Tom Van den Brande
Engineering Expert

"USG Professionals geeft mij al 12 jaar de kans om verschillende sectoren te leren kennen op mijn eigen tempo en in een gemoedelijke, maar toch professionele sfeer."
 

Tom Geukens
ICT  Expert

"Fijn om bij een van hoofdspelers in de markt te mogen werken. Je kan jobhoppen zonder echt te jobhoppen, meer nog, je bouwt er een waardevol profiel mee op."
 

Syrche De Schepper
Legal Expert

Word USG Expert

Veelgestelde vragen over USG expert worden bij USG Professionals

Expert voor USG Professionals, wat is dat?

Als expert of projectconsultant van USG Professionals combineer je het beste van 2 werelden: de zekerheid van een vast contract met de afwisseling van projectmatig werken. Doorheen verschillende projecten bij top bedrijven ontwikkel jij je kennis en je kan hierbij steeds terugvallen op een netwerk van mede-experten en op USG Professionals als jouw werkgever.

Wat doet USG Professionals voor mij?

Wij zoeken voor jou de geschikte projecten die aansluiten bij jouw expertise met als doel deze verder te doen groeien. Op die manier willen we jouw carrière mee begeleiden én accelereren!

Komt iedereen in aanmerking?

Neen. Hier moeten we eerlijk over zijn. Voor onze projectconsultants zoeken we een bepaald DNA. Naast je expertise – die wij graag mee verder ontwikkelen – ben je in de eerste plaats iemand die ook zélf wil investeren in zijn of haar carrière. Je wil blijven leren en groeien, bent flexibel en ook bereid om samen met ons als jouw werkgever mee te timmeren aan de weg. Samen is het immers onze missie om onze klanten een optimale service te bieden. Iedereen wint!

Ik ben geïnteresseerd! Waar kan ik me aanmelden?

Solliciteer rechtstreeks via deze link. Onze consultants nemen binnen de 24 uur contact met je op.


Contacteer USG Professionals 

Vragen over een job of direct solliciteren? Onze HR Business Partners helpen je graag verder.
Engineering
Saskia Paeshuyse

ICT
Leonardo Fontes Salinas

Finance
Svea Van Rossem

Als Expert werk je voor topbedrijven!

Scroll naar boven