Accelerator

Vast in dienst
bij onze klanten
Vind een nieuwe uitdaging die écht bij je past!

Vind een job

Vind een uitdaging die écht bij je past en accelereer je talent bij USG Professionals!Functies bij topklanten

Bij USG Professionals verbinden we jouw ambities en talenten
met de uitdagingen van dynamische bedrijven binnen jouw expertise . Zo maak je een nieuwe sprong in je carrière 

Trainingen en opleidingen

  Jouw carrière vernsnellen? Neem zelf de touwtjes in handen en volg een opleiding of neem deel aan één van onze netwerk avonden.

Een netwerk van 50.000 experts

Je krijgt toegang tot het  USG Professionals netwerk. Ontmoet andere experts uit de 6 verschillende expertisedomeinen, verleg je grenzen en versterk jezelf.


Solliciteer


Op de hoogte blijven van onze vacatures?


Experts aan het woord

Ontdek hoe andere experts samen met USG Professionals een nieuwe uitdaging vonden.“Na een zeer fijne periode bij USG Professionals treed ik vast in dienst bij de klant. Dit om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dankzij USG Professionals heb ik deze unieke kans gekregen en ben ik hen heel dankbaar voor alle opportuniteiten.”

Jorn Verhelst
HR Expert

Voor mijn huidige rol werd ik gecontacteerd via USG. Ik heb de begeleiding van USG tijdens de selectieprocedure ervaren als heel professioneel en ook oprecht betrokken. De recruiters zijn zelf ervaren juristen en weten dus perfect waarover het gaat. Mijn job is me op het lijf geschreven! Toen we het Legal team dienden uit te breiden, heb ik dan ook niet getwijfeld om terug beroep te doen op de diensten van USG. 

Annick D'hont
Legal Expert

USG Professionals heeft mij via zijn vertakt klantennetwerk een boeiende werkplek in een innovatief bedrijf kunnen aanbieden. Het is met veel plezier dat ik terugkijk op onze vlotte en efficiënte manier van samenwerken. In deze vluchtige tijden bood USG Professionals een persoongerichte aanpak, waarvoor dank.

Loïc Nys Taymans
Engineering Expert

Word USG Expert

Veelgestelde vragen over vast in dienst bij één van onze klanten

In welke sectoren is USG Professionals actief?

USG Professionals bedient per definitie alle sectoren. Door de jaren heen blijkt wel dat de sterkte en ook het volume van USG Professionals zich vooral in volgende sectoren bevindt: building, industry, pharma, public en banking & insurance.

Met welke klanten werkt USG Professionals samen?

USG Professionals werkt met een brede waaier aan klanten samen: van een lokale KMO tot de grote multinational. Elke solvabele klant kan bij USG Professionals een vraag neerleggen en zal geserviced worden op maat.

Welke procedure moet ik als kandidaat doorlopen?

Als potentiële kandidaat voor onze klant word je eerst door een recruiter van USG Professionals gecontacteerd. Als blijkt dat na de eerste telefonische screening je in aanmerking kan komen voor onze aanvraag, word je vervolgens ook uitgenodigd voor een uitgebreid interview met de recruiter waarin zowel naar je technische kennis als naar je generieke competenties gepeild wordt. Het zou kunnen dat je – afhankelijk van de eisen van onze klant – ook nog testings dient af te leggen. Zodra de recruiter alle gegevens heeft samengevat in een kandidatenprofiel, wordt deze naar de klant gestuurd en start aansluitend het selectieproces van de klant.

Ik ben geïnteresseerd! Waar kan ik me aanmelden?

Solliciteer rechtstreeks via deze link. Onze consultants nemen binnen de 24 uur contact met je op.

Contacteer USG Professionals 

Vragen over onze diensten of wenst u extra informatie? USG Professionals beantwoordt graag al uw vragen.
Finance
Annelore Dams

Legal
Kristin Ex

HR
Jessie Van De Vel

Als Expert werk je voor topbedrijven!

Scroll naar boven