Accelerator van talent in Science


Als USG Professionals Science expert accelereer je je talent door de aaneenschakeling van verschillende projecten bij topbedrijven. Zo versterk je je netwerk en blijf je op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.


 • R&D

  Als wetenschapper ben je gepassioneerd door onderzoek en wetenschap. Je gaat voor innovatie en ontwikkeling van onder meer nieuwe medicijnen, medical devices en technieken.

 • Quality

  Als kwaliteitsspecialist in de farmaceutische sector beschik je onder meer over een uitstekende kennis van GMP, FDA, EMEA en procedures om kwaliteit te waarborgen en te optimaliseren.

 • Labo

  Als chemisch of biologisch laborant onderzoek je verschillende aspecten binnen een GMP omgeving. Je doet onder meer onderzoek op grondstoffen, weefsels en afgewerkte producten.

 • Production

  Als wetenschappelijk ingenieur kom je terecht in een productie omgeving waar begrippen als validatie, methode transfer, afwijkingsbehandelingen en change management geen geheimen kennen voor jou.

Solliciteer nuOp de hoogte blijven van onze vacatures?

Zij kozen voor USG Professionals 

Ontdek de succesverhalen van jouw toekomstige collega's"Ik heb zoveel belangrijke dingen geleerd tijdens de Masterclass. Kunnen we tijd beheren? Hoe neem ik goede beslissingen? Ik ben klaar voor deze nieuwe aflevering van mijn leven!"

 

Laura Bossuyt
Science Young Talent

"Hoe meer research ik deed naar USG Professionals, hoe liever ik er wou werken. Ik schreef me in voor een jobdag in de kantoren van USG Professionals. De jobdag ging van een ‘wie niet waagt, niet wint’- naar een ‘ik ga ervoor, full committent’ -gevoel."

Arno Lievens
Science Expert

"Werken als consultant bij USG Professionals biedt je veel leermogelijkheden en geeft je de kans je sociale skills te ontwikkelen. Vanuit USG is er steeds een goede begeleiding in de vorm van fieldmanagement gesprekken waarin je kan vertellen hoe je het project ervaart."

Sofie Molenberghs
Science Expert
Scroll naar boven