Accelerator van talent in Legal


Als USG Professionals Legal expert accelereer je je talent door de aaneenschakeling van verschillende projecten bij topbedrijven. Zo versterk je je netwerk en blijf je op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.


  • Paralegal 

    Geef je juridisch talent een boost en zet je via USG Professionals in bij toonaangevende bedrijven ter ondersteuning van top juristen.

  • Legal Counsel

    Als strategisch adviseur van de business beschik je over een uitstekende juridische kennis en ben je ook een bekwame business partner die de taal spreekt van de interne cliënten.

  • Lawyer

    Zet je via USG Professionals tijdelijk of vast in als advocaat binnen jouw specialisatie bij een gerenommeerd kantoor.

Solliciteer nuOp de hoogte blijven van onze vacatures?

Zij kozen voor USG Professionals 

Ontdek de succesverhalen van jouw toekomstige collega's"Als consultant werk je zelfstanding aan projecten bij de klant, maar je staat er nooit alleen voor. Van meet af aan krijg je een coach toegewezen die jou met raad en daad bijstaat. Bovendien zorgt USG Professionals ervoor dat je steeds in contact staat met jouw collega's: je volgt samen opleidingen en ziet elkaar geregeld op netwerkevents."

Yoni De Lauw
Paralegal Young Talent

"Fijn om bij een van hoofdspelers in de markt te mogen werken. Je kan jobhoppen zonder echt te jobhoppen, meer nog, je bouwt er een waardevol profiel mee op." 

Syrche De Schepper
Paralegal Expert

"Het switchen tussen opdrachten geeft je een ruimer perspectief en houdt je scherp van geest. Drie jaar, vijf verschillende projecten, vijf verschillende sectoren, dat is relevante ervaring in het begin van een carrière."


 

Anthony Theerens
Paralegal Expert
Scroll naar boven