Accelerator van talent in HR


Als USG Professionals HR expert accelereer je je talent door de aaneenschakeling van verschillende projecten bij topbedrijven. Zo versterk je je netwerk en blijf je op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.


 • HR Business Partner

  Wees de schakel tussen lijnmanagers en interne medewerkers tijdens business projecten. Leg hierbij vooral de focus op people management en change management.

 • Compensations & Benefits Specialist

  Bedenk een doordacht en strategisch ingebed loonbeleid, rekening houdend met de specifieke context van onze klant.

 • Talent Acquisition

  Specialiseer je in het aantrekken, het juist positioneren en ook het opvolgen van verschillende talenten op een zo efficiënt mogelijke manier.

 • HR Director 

  Formuleer en ontwikkel strategieën en beleidslijnen op vlak van soft en hard human resources en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen.

Solliciteer nuOp de hoogte blijven van onze vacatures?

Zij kozen voor USG Professionals 

Ontdek de succesverhalen van jouw toekomstige collega's"Alle trainers zijn erg gekwalificeerd en gebruiken veel van hun eigen ervaringen in de workshops. De Masterclass is de ideale start om zowel de soft skills als de hard skills bij te scholen aan de start van je carrière."
 

Sare Dens-Schryvers
HR Young Talent

"Werken als HR Consultant heeft mij de mogelijkheid gegeven om op korte tijd mijn kennis en carrière te accelereren. In mijn voorbije 3 projecten heb ik zaken geleerd en gedaan die ik anders pas na 5 of 10 jaar zou mogen doen."
 

Abdel Bouddount
HR Expert

"Door het inzicht en de ervaring van de HR Business Partners krijg je opdrachten voorgesteld die goed bij je profiel passen, maar toch de nodige uitdaging bieden. Dit houdt het niet alleen boeiend, maar zorgt er ook voor dat je veel dingen bijleert."

Ann Mulkens
HR Expert
Scroll naar boven