Accelerator van talent in Engineering


Als USG Professionals Engineering expert accelereer je je talent door de aaneenschakeling van verschillende projecten bij topbedrijven. Zo versterk je je netwerk en blijf je op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.


 • Building

  Als bouwkundig ingenieur kan je instaan bij zowel aannemer als bouwheer voor de optimalisatie en opvolging van verschillende bouwprocessen.

 • Facility

  Gebruik je facilitaire kennis binnen topbedrijven rond coördinatie, optimalisatie processen en adviesgeving in lijn met de bedrijfsdoelstelling.

 • Production

  Als productie ingenieur kan je de uitdaging aan om productieprocessen en/of -installaties te optimaliseren bij topbedrijven.

 • Design

  Bedenk en ontwerp als design ingenieur complexe technische vraagstukken waarbij oplossen centraal staat binnen verschillende sectoren.

Solliciteer nuOp de hoogte blijven van onze vacatures?

Zij kozen voor USG Professionals 

Ontdek de succesverhalen van jouw toekomstige collega's"Dankzij de Masterclass voelde ik me vanaf het eerste moment deel van USG Professionals. Dankzij de vrijheid en dynamiek op projectniveau doe ik razendsnel verschillende ervaringen en kennis op."

Tom Van den Nieuwenhuizen
Engineering Young Talent

"USG Professionals stippelt heel je carrière met je uit. Mijn eerste project in de nucleaire wereld was direct wat ik wou. Ik wist meteen dat ik de juiste keuze had gemaakt."
 

Pieter-Jan Dullers
Engineering Expert

"De kracht van USG Professionals zit in haar netwerk en klantgerichte aanpak. Hieruit groeien unieke en uitdagende vragen van klanten die door een goed samengesteld USG team worden opgelost."

Gino Quenis
Freelance Engineering Expert
Scroll naar boven