Employer Branding: maak werk van je merk!

Employer Branding: maak werk van je merk! Training

Datum 18H00 - 22H00

Prijs (incl. BTW) € 400 / 400 tegoeden

Locatie Berchem

209

Hoe vind je de juiste sollicitanten? Als bedrijf is het niet altijd makkelijk om talent aan te trekken. Het imago van jouw bedrijf als werkgever, of Employer Brand, is daarbij heel belangrijk. Maar hoe werk je aan dat imago?

Als je op een slimme manier aandacht besteedt aan je werkgeversmerk, dan wordt de 'War For  Talent' ongetwijfeld een stuk gemakkelijker. De authentieke uitstraling van je organisatie in de verf (laten) zetten, levert resultaat op.

Sociale media zijn vandaag de dag goed ingeburgerd bij de verschillende generaties. Waar vroeger de ‘Generatie Y' de belangrijkste reden was om via sociale media te gaan rekruteren, kan je vandaag stellen dat iedereen er wel een profiel heeft.

Meer en meer organisaties doen aan ‘employer branding' om de juiste profielen aan te trekken. Daarnaast gaan rekruteringsverantwoordelijken massaal online op zoek via sociale media, maar het ontbreekt toch nog steeds aan een goede en volledige strategie. Van waar en hoe aanwezig te zijn tot het operationeel gebruik van al die verschillende platformen. Blogs, sociale netwerken zoals LinkedIn, Facebook, Google+, Twitter, ... Hoe ga je ermee aan de slag?

Na deze opleiding heeft de wereld van sociale media voor ‘employer branding en rekruteringsprofessionals' geen geheimen meer voor je. Je kan de tools efficiënt inzetten om te rekruteren.

Praktische informatie

Locatie
USG Professionals
Gelijkvloers
Berchemstadionstraat 76
2600  Berchem

OVER DE TRAINER

Van Oosterhout Anke

Van Oosterhout Anke

Anke startte haar carrière in 1997 bij USG People in Nederland, maakte de switch in 2001 naar België en heeft daar alle HR, Sales en Management rollen doorlopen. De laatste jaren van haar USG People tijd bij Secretary Plus was zij verantwoordelijk voor de Social Media en zette ze Secretary Plus op de digitale kaart. In 2015 startte ze C Moore, een bureau dat zich bezighoudt met de begeleiding van bedrijven in hun digitale strategie. Enkele van haar klanten zijn Tiense Suiker, VRT, KBC, Crelan, Kluwer, Worldline