EHBO

EHBO Training

Datum 18H00 - 22H00

Prijs (incl. BTW) € 400 / 400 tegoeden

Locatie Berchem

1099

Iedereen kan eerste hulp leren!

Dankzij de vele simulaties en wond grime kom je in een levensechte situatie terecht waarin je stapsgewijs aanleert hoe te moeten handelen.
Dit is zowel een leerproces voor de hulpverlener als voor wie de slachtoffer rol krijgt. Als slachtoffer ervaar je hierdoor hoe je best wel of niet geholpen kunt worden.
Het is dus zeker geen opleiding waarin presentaties afgerammeld worden maar een interactieve opleiding.

Docent
De docent die deze opleiding en trainingen komt geven is een verpleegkundige die gespecialiseerd is in het geven van opleidingen met heel veel ervaring. Om zoveel mogelijk praktijk te kunnen aanbieden in de opleiding, is een blijvende praktijk ervaring noodzakelijk.
Alle laatste richtlijnen zijn dus van toepassing.

Simulaties die blijven hangen
Omdat de simulaties in de opleiding zoveel mogelijk praktisch gericht zijn (doel taak van de organisatie) zullen de simulaties ook blijven hangen. Dit vergemakkelijkt het verwerken van de theoretische achtergrond.
 

Wat kan aan bod komen?
Brandwonden
Bloedingen
Shock
Benadering slachtoffer
Reanimatie en AED
Bewustzijnsstoornissen
Ademhalingsstoornissen
Hartaandoeningen

en zo veel meer...

PS : Na deze vorming krijgt iedere deelnemer een officieel en erkend attest.

Praktische informatie

Locatie
USG Professionals
Berchemstadionstraat 76
2600  Berchem

OVER DE TRAINER

Ribreux Brecht

Ribreux Brecht

Als verpleegkundige heb ik de afgelopen jaren een brede ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied. Vakinhoudelijk heb ik bewezen dat ik “mijn mannetje” kan staan. Na mijn ziekenhuis ervaring stapte ik in de wereld van het les geven. Omdat ik de feeling van de zorg niet wilde verliezen, volgde ik zowel een training bij de ERC alsook een opleiding dringende geneeskundige hulpverlening die ik met grootste onderscheiding kon afsluiten. In mijn vrije tijd fungeer ik dan ook als verpleegkundige bij de dienst 112.